Dolazi World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3 posters
:: IGRE :: On Line Igre
Stranica 1 / 1.
Dolazi World of Warcraft: Wrath of the Lich King
U noći s 12. na 13. studenog na svjetsko trite dolazi World of Warcraft: Wrath of the Lich King.
Nakon Burning Crusadea, koji je u siječnju 2007. promijenio lice zabavne industrije i sruio rekorde prodaje, svijet ponovno dri dah u očekivanju njegovog nasljednika, novog epskog izdanka neponovljive sage World of Warcraft.
Algoritam je stoga i ove godine omogućio svim zaljubljenicima u planetarno popularnu MMO igru World of Warcraft da istovremeno s ostatkom svijeta krenu u osvajanje novog kontinenta, Northrenda.
U siječnju 2007. godine gotovo dvije tisuće oboavatelja dočekalo je ekspanziju World of Warcraft Burning Crusade ispred Algoritma u Gajevoj ulici.
Tada je i prvi put u Hrvatskoj odrana ponoćna premijera jedne videoigre.
Istog mjeseca tvrtka Blizzard Entertainment objavila je kako je broj pretplatnika na World of Warcraft debelo premaio osam milijuna diljem svijeta.
U međuvremenu se ta impresivna brojka popela na 11 milijuna aktivnih igrača, a nema sumnje kako će nakon izlaska Wrath of the Lich Kinga i dalje nezaustavljivo rasti.
Ovoga će se puta ponoćna prodaja odrati na čak pet lokacija, u pet Algoritmovih dućana diljem Hrvatske: u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Varadinu i Zagrebu.
Nakon Burning Crusadea, koji je u siječnju 2007. promijenio lice zabavne industrije i sruio rekorde prodaje, svijet ponovno dri dah u očekivanju njegovog nasljednika, novog epskog izdanka neponovljive sage World of Warcraft.
Algoritam je stoga i ove godine omogućio svim zaljubljenicima u planetarno popularnu MMO igru World of Warcraft da istovremeno s ostatkom svijeta krenu u osvajanje novog kontinenta, Northrenda.
U siječnju 2007. godine gotovo dvije tisuće oboavatelja dočekalo je ekspanziju World of Warcraft Burning Crusade ispred Algoritma u Gajevoj ulici.
Tada je i prvi put u Hrvatskoj odrana ponoćna premijera jedne videoigre.
Istog mjeseca tvrtka Blizzard Entertainment objavila je kako je broj pretplatnika na World of Warcraft debelo premaio osam milijuna diljem svijeta.
U međuvremenu se ta impresivna brojka popela na 11 milijuna aktivnih igrača, a nema sumnje kako će nakon izlaska Wrath of the Lich Kinga i dalje nezaustavljivo rasti.
Ovoga će se puta ponoćna prodaja odrati na čak pet lokacija, u pet Algoritmovih dućana diljem Hrvatske: u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Varadinu i Zagrebu.
Re: Dolazi World of Warcraft: Wrath of the Lich King
i tako cekamo neki wow da mi dodje pod ruke...opet...i onda neki piratski server...i onda opet neprespavne noci...i noci..i noci..i dana...i noci..i dana...
lol
lol
Sasha- Admin
- Broj postova : 172
Registration date : 02.03.2008
hahahaha
zato ja necu ni pokusavati zaigrati
ako se navucem na to
rl bude u kurcu
hehehe
zato ja necu ni pokusavati zaigrati
ako se navucem na to
rl bude u kurcu
hehehe
franja- TPR - Kadet
- Broj postova : 99
Registration date : 27.08.2008
ma uf.
zarazno je do bola.
a i zabavno moram ti priznat
jedva sam se skinuo sa WoW
uf, kad se samo sjetim prvih Warcrafta ....
Warcraft, Warcraft II ajme...
dosli smo do toga da su nam zabranili igranje po turnirima u Sisku
vjerujem da mi se brat sjeca mog frenda Zlatka
tukli smo Warcraft dan i noc... naravno kakav Internet... spojimo se modemom i udri cijelu noc.
pa onda kad svane dan u igraonicu i skupi se ekipa i opet udri
zarazno je do bola.
a i zabavno moram ti priznat
jedva sam se skinuo sa WoW
uf, kad se samo sjetim prvih Warcrafta ....
Warcraft, Warcraft II ajme...
dosli smo do toga da su nam zabranili igranje po turnirima u Sisku
vjerujem da mi se brat sjeca mog frenda Zlatka
tukli smo Warcraft dan i noc... naravno kakav Internet... spojimo se modemom i udri cijelu noc.
pa onda kad svane dan u igraonicu i skupi se ekipa i opet udri
Sasha- Admin
- Broj postova : 172
Registration date : 02.03.2008
kako ne ... dani warcrafta ... he he tih dana sam osvojio bas na warcraftu cd od DIABLA prvog naravno i da naravno piratski cd ali je bio vrijedan kao orginal .. igraona 101 i osvojen turnir u warcraftu 2 ... jao kad se sjetim ... nisam isao u skolu nego sam cjeli dan bio u igraoni ... jeben tour je bio
ah da a wow nisam igrao on line .. bilo me strah zaraze
:: IGRE :: On Line Igre
Stranica 1 / 1.